papa inoa_banner2

SFT RFID Manufacturer National La Labor Notice

ʻO SFT, kahi hui ʻenehana RFID alakaʻipany, ua hoʻolaha i nā hoʻolālā e hoʻolauleʻa ai i ka Lā Lapa Lahui e hiki mai ana mai Mei 1 a hiki i Mei 5, 2024.
z (1)
SF517 Handheld UHF Scanner, mea heluhelu kamepiula lawe lima, hale waihona barcode scanner me ka laulā heluhelu a hiki i 25m.Android 10.0/13.0 OS, Super Industrial Design, Octa-core processor, IP66 standard, E pili nui ana i ka logistic, warehouse, State grid, inventory, healthcare, retailing and transport.
z (2)
Ma waho aʻe o kā mākou kamepiula paʻa, hāʻawi ʻo SFT RFID i kahi ʻano o ka barcode scanners i hoʻolālā ʻia e hoʻoponopono i nā kaʻina hana hopu ʻikepili.Ua kūpono kēia mau scanners me kahi ākea o nā barcodes a hiki ke heluhelu i nā code me ka wikiwiki a pololei.Inā no ka hale kūʻai, mālama olakino, a i ʻole logistic, loaʻa iā SFT RFID kahi scanner barcode e kūpono i nā pono āpau.
 
z (3)
z (4)
Ma waho aʻe, kākoʻo ʻo SFT ANDROID 13 INDUSTRIAL UHF TABLET OF MODEL SF817GPS, Galileo, Glonass, a me Beidou, e hōʻoia i ka hilinaʻi a me ka pololei kūlana no nā noi waho a me loko, a me ka hoʻohui ʻana oʻO ka ʻike manamana lima i hōʻoia ʻia e FBIHoʻohui ke kākoʻo i kahi papa o ka palekana a me ka hana i ka hāmeʻa, ka hōʻoia a me ka mana ʻae.hoʻohana nui ʻia no ka logistic, ka helu helu helu a i ʻole ka hōʻoia ID.
z (5)
I ka wā hoʻomaha, kū pū kā mākou hui kūʻai e pane i kāu mau nīnau āpau.
Hiki iā ʻoe ke kelepona mai iā mākou ma ka leka uila:support@sftrfid.coma i ʻole kelepona kelepona (whatsapp): 86-19065031495 a me 86-13926540227.
 
Hauʻoli lā hana iā ʻoukou a pau!

 


Ka manawa hoʻouna: Apr-29-2024